Din podcast om företagsobligationer, kreditmarknaden och finansiell ekonomi

26: 290 olika utmaningar

By on 2015/05/18 in Podcast with 0 Comments

SWE-Map_Combo2007Coloured.svgVi fortsätter djupdykningen i kommunernas förutsättningar och framtida utmaningar. Mattias Bokenblom, Kreditvärdens nya husexpert på kommunsektorn, återkommer för att hjälpa oss med ett helhetsgrepp om vilka investeringar som krävs i svenska kommuner och landsting, vilka som är de största kommande utmaningarna och hur detta hänger ihop med finansieringsbehovet.

I förra avsnittet pratade vi mer om kommunernas finansiering och närvaro på kreditmarknaden, lyssna gärna på det också: http://kreditvarden.se/25-fran-orebro-till-tokyo/

About the Author

About the Author: Louis Landeman är chef för kreditanalysen på Danske Bank Markets Sverige sedan 2010. Han började sin karriär inom kreditmarknaden 1996 på Standard & Poor’s, där han satte kreditbetyg på flera stora europeiska bolag. Därefter har han varit på bland annat Bear Stearns, SEB och Credit Suisse. Gabriel Bergin arbetade tidigare som kreditanalytiker och strateg på Danske Bank Markets men är nu politisk tjänsteman i Stockholms Stad. .

Subscribe

If you enjoyed this article, subscribe now to receive more just like it.

Post a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top